Gemengde salade met gemarineerdechampignons

Gemengde salade met gemarineerdechampignons

Gemengde salade met gemarineerdechampignons

Aantal personen: 2

Bereidingstijd:

Ingrediënten

6 champignons
2 eetlepels rode wijnazijn
1 theelepel honing
2 eetlepels olijfolie
2 theelepels verse tijmblaadjes
zout, versgemalen zwarte peper
1/2 klein kropje lollo rosso (rode krulsla)
50 gr veldsla
1 tomaat

Bereiden



Veeg de champignons schoon en snijd ze in dunne plakjes.
Klop in een kom de azijn, de honing, de olie, de tijm en zout en peper tot
een sausje.
Schep de champignons erdoor en laat ze ± 1/2 uur marineren.
Was de lollo rosso en sla de bladeren goed droog.
Was de veldsla, verwijder de worteltjes en laat de blaadjes in een vergiet
uitlekken.
Snijd de tomaat in stukjes.
Scheur de lollo rosso in stukjes, schep de lollo rosso, de veldsla en de
tomaat in een slaschaal door elkaar en schep er de champignons met het
sausje over.
Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus